Introductiecursus MIG-lassen

Date: 
Friday, April 12, 2019 - 10:00 to 16:00
Friday, May 10, 2019 - 10:00 to 16:00

Leer lassen bij ZB45 Makerspace Amsterdam

Bij ZB45 kan je leren lassen. Als basis bieden we een cursus MIG-lassen aan. In één dag leer je omgaan met het MIG-lasapparaat, een slijptol en een afkortzaag. Door het maken van een aantal proefstukjes leer je hoe je een nette en stevige las legt. De cursus duurt 6 uur (10:00 tot 16:00).

Lascursus bij ZB45 Makerspace Amsterdam

Cursussen voor gevorderden zijn op aanvraag beschikbaar. Wij beschikken naast MIG-apparatuur ook over apparatuur voor elektrode-lassen en TIG.

Veiligheid voorop

Tijdens de lascursus moet je zelf zorgen voor veilige kleding. Let er op, dat de stof die je draagt niet te brandbaar is! Dus geen nylon, wel katoen of wol. Draag een oude trui of sweater. Wij raden je aan een overall of stofjas te dragen. Veiligheidsschoenen of (oude) stevige bergschoenen zijn verplicht. Lashandschoenen, een schort en laskap krijg je van ons in bruikleen.

Cursus in kleine groep

We werken met 3 deelnemers per cursusdag, zodat iedereen z'n eigen lasapparaat kan gebruiken. Als je met 3 personen tegelijk inschrijft, kan je zelf een dag afspreken.

Deelname kost 125,- euro ex BTW (€ 151,25 incl) per persoon. Dit is inclusief:

  • gebruik las-apparatuur, laskap, short en handschoenen
  • verbruiksmaterialen: ijzer/gas/lasdraad/slijpschijven
  • koffie, thee en lunch

 Inschrijven:

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden.

De cursussen van 12 april en 10 mei zijn vol!

Kies welke dag je mee wilt doen
Omdat deze cursus gegeven wordt in een kleine groep is dit alleen financieel haalbaar als er 3 deelnemers zijn. Daarom kan je alleen annuleren tot 2 weken voor de cursusdatum. Meld je je later af, dan wordt er geen geld teruggestort. Je mag de cursus wel aan iemand anders doorgeven. Mocht er voor een cursusdatum te weinig animo zijn, dan kan deze door ons geannuleerd. In dit laatste geval storten wij reeds betaald inschrijfgeld terug.