Tech Kids Klup

Status message

Submissions for this form are closed.

Wil je weten hoe apparaten in elkaar zitten en hoe ze werken? Wil je zelf een apparaat maken om mee te spelen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Je gaat een oud/kapot ongevaarlijk apparaat netjes uit elkaar halen en kijken wat erin zit. We leren hoe het onderdeel heet en wat het kan. Je onderzoekt of het werkt op een batterij. We maken allerlei leuke nieuw apparaten en speelgoed die ‘iets’ doen. Je kunt ook zelf iets meenemen om te hacken (veranderen).

 

De Tech Kids Klub is wekelijks op woensdagmiddag van 14.30-16.00 uur en bestaat uit 8 lessen. Start op 30 januari tot en met 27 maart.

Je werkt tijdens de lessen in een groep van minimaal 6 en maximaal 10 kinderen.

Leeftijd: 10 t/m 12 jaar.

Als u een kind aanmeldt die jonger blijkt te zijn dan 10 jaar, kan het kind NIET meedoen aan de Tech Kids Klup. Het cursusbedrag krijgt u niet terug, omdat een ander kind die graag mee wil doen zich daardoor niet kon aanmelden.

Prijs: € 155,- voor 8 lessen

Heb je een stadspas? Dan betaalt de Gemeente Amsterdam mee en kost de cursus maar € 10,- voor 8 lessen!

 "Ik vind het leuk bij Eef / ZB45 Makerspace, want daar kun je allemaal dingen doen zoals: apparaten uit elkaar halen , boten die op elektriciteit varen en allemaal grappige autootjes maken. Bij de Makerspace moest ik ook solderen, eerst vond ik solderen eng want je kunt je vinger erg verbranden. Maar toen ik het toch probeerde, vond ik het helemaal niet eng!"
Groetjes Sanja ;)

Geef je op voor deze cursus met het formulier hieronder.